Attached Thumbnails - Kawasaki KLR 650 Forum
Forum News, Suggestions & Help Find out the latest on whats going on here at the forum. As well as a place for making suggestions. Also for users needing help within the forum.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 13 Old 10-20-2016, 08:39 AM Thread Starter
Moderator
 
klr4evr's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Fort Sask , Alberta, Canada
Posts: 3,479
Garage
Send a message via Skype™ to klr4evr
Attached Thumbnails

Just wondering if anyone else has issues when opening an Attached Thumbnail?? For me on my Macintosh when I click an Attached Thumbnail in a post the picture pops up in the current page. When I click the back button I am returned to the original page but there is a large portion of the page that is black, usually covering the area of the thumbnails, and I am unable to click on anything behind it. I need to refresh the page. Just wondering if that is a global experience so I can get that fixed.

Thumbnail attached for testing. Thanks.

.
Attached Images
File Type: jpg kawasakiwaterpump.jpg (87.1 KB, 19 views)
File Type: jpg 141887453.jpg (114.7 KB, 7 views)

My Kaw Barn - 2004 KLR, 2006 Concours (sold), 1997 Bayou 400.

"It's a friggen motorcycle, it's not supposed to be comfortable, quiet or safe. The wind noise is supposed to hurt your ears, the seat should be hard and riding it should make you shit your pants every now and then. "

<--- Please fill in the 'Location' on your personal profile page. User CP/Edit Your Details

This information makes it much easier for other members to answer/comment on your posts.
klr4evr is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 13 Old 10-20-2016, 09:51 AM
2nd Gear
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 335
No issues here. The thumbnail opens fine, then the back button takes ya right back to the original page. I'm on a PC.
Back2Kawi is offline  
post #3 of 13 Old 10-20-2016, 10:40 AM
5th Gear
 
Join Date: Oct 2011
Location: Lac La Biche Alberta Canada
Posts: 3,205
It worked fine for me too and I am on a Mac.
JJ

It's not a Tractor....It's a LOCOMOTIVE!! Chugga Chugga
Woooo WOOOOO!!!!!
justjeff is offline  
 
post #4 of 13 Old 10-20-2016, 12:52 PM Thread Starter
Moderator
 
klr4evr's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Fort Sask , Alberta, Canada
Posts: 3,479
Garage
Send a message via Skype™ to klr4evr
Hmmm. That's odd. It does exactly the same thing on y iPad too.

What Browser do you use Jeff?

My Kaw Barn - 2004 KLR, 2006 Concours (sold), 1997 Bayou 400.

"It's a friggen motorcycle, it's not supposed to be comfortable, quiet or safe. The wind noise is supposed to hurt your ears, the seat should be hard and riding it should make you shit your pants every now and then. "

<--- Please fill in the 'Location' on your personal profile page. User CP/Edit Your Details

This information makes it much easier for other members to answer/comment on your posts.
klr4evr is offline  
post #5 of 13 Old 10-20-2016, 01:35 PM
5th Gear
 
Join Date: Oct 2011
Location: Lac La Biche Alberta Canada
Posts: 3,205
I am using Safari right now but I have Firefox as well.
jj

Just tried it on FireFox and it works fine there too.
jj

It's not a Tractor....It's a LOCOMOTIVE!! Chugga Chugga
Woooo WOOOOO!!!!!

Last edited by justjeff; 10-20-2016 at 01:39 PM.
justjeff is offline  
post #6 of 13 Old 10-20-2016, 01:44 PM
Pretty in Pink, dunno why
 
Tom Schmitz's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Redondo Beach
Posts: 7,527
Garage
I get different things sometimes.

Some open in a single pop-up in the page, some open in a slide-show pop-up in the page, and some open in a separate page. I don't know why that is. Yours are opening in a separate window, and I need to use the back arrow to get back to your post.

Using Chrome.

Why are you posting pictures of the inside of an obviously clogged septic pump?

Tom

Tom [email protected]

“Neither of the two people in the room paid any attention to the way I came in, although only one of them was dead.” -Philip Marlowe

“'Why' and 'How' are words so important they cannot be too often used.” -Napoleon Bonaparte


Sting like a butterfly.
Tom Schmitz is online now  
post #7 of 13 Old 10-20-2016, 01:52 PM Thread Starter
Moderator
 
klr4evr's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Fort Sask , Alberta, Canada
Posts: 3,479
Garage
Send a message via Skype™ to klr4evr
Hmmm. Weird. Safari is what I use but thanks for testing for me.

My Kaw Barn - 2004 KLR, 2006 Concours (sold), 1997 Bayou 400.

"It's a friggen motorcycle, it's not supposed to be comfortable, quiet or safe. The wind noise is supposed to hurt your ears, the seat should be hard and riding it should make you shit your pants every now and then. "

<--- Please fill in the 'Location' on your personal profile page. User CP/Edit Your Details

This information makes it much easier for other members to answer/comment on your posts.
klr4evr is offline  
post #8 of 13 Old 10-20-2016, 02:08 PM
5th Gear
 
Join Date: Oct 2011
Location: Lac La Biche Alberta Canada
Posts: 3,205
Hmmm....Never thought of that,I could have used the KLR to pump out my basement a couple of years ago!
jj

It's not a Tractor....It's a LOCOMOTIVE!! Chugga Chugga
Woooo WOOOOO!!!!!
justjeff is offline  
post #9 of 13 Old 10-20-2016, 02:15 PM
Pretty in Pink, dunno why
 
Tom Schmitz's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Redondo Beach
Posts: 7,527
Garage
Jeff,

Please don't post any thumbnails of that incident, even for testing purposes.

Tom

Tom [email protected]

“Neither of the two people in the room paid any attention to the way I came in, although only one of them was dead.” -Philip Marlowe

“'Why' and 'How' are words so important they cannot be too often used.” -Napoleon Bonaparte


Sting like a butterfly.
Tom Schmitz is online now  
post #10 of 13 Old 10-20-2016, 02:34 PM
5th Gear
 
Join Date: Oct 2011
Location: Lac La Biche Alberta Canada
Posts: 3,205
Relax Tom it was just river water! Jeff gushed wetly

It's not a Tractor....It's a LOCOMOTIVE!! Chugga Chugga
Woooo WOOOOO!!!!!
justjeff is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki KLR 650 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bike only runs without gas line attached edcincy 1987 to 2007 Wrenching & Mods 3 07-08-2007 11:32 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome