2006 Turn signals all new, quit working when I started the bike - Kawasaki KLR 650 Forum
KLR & Other Motorcycle Related Discussion Grab a seat and discuss whatever you like about the KLR or other related topics. Within reason.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 Old 04-30-2020, 05:51 PM Thread Starter
Neutral
 
Join Date: Apr 2020
Posts: 4
2006 Turn signals all new, quit working when I started the bike

I put after market turn signals on fron and back...didnt have rear and 1 on front was broke.
Wired em all up. They all worked on testing using battery power.
Then I started the bike and they all quit working.

What happened?
Fuse?
Flasher?

Thanks.
Tallbassguy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 04-30-2020, 09:37 PM
3rd Gear
 
Toney's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Sylva NC
Posts: 887
I'd have to have a crystal ball to help you much with the limited info provided. I'll take a shot in the dark and say that when you started the bike the voltage increased damaging the signals but I'd get a voltmeter out and start at the fuse.

The feeling of the wind in your face can lift your heart.
Toney is online now  
post #3 of 4 Old 05-06-2020, 02:45 AM
1st Gear
 
Join Date: Sep 2019
Location: South Australia
Posts: 19
Were the replacement units LED or standard bulb? LEDs can be finicky.
Standard troubleshooting would say check the fuse first. Most likely cause.
89a3 is offline  
 
post #4 of 4 Old 05-06-2020, 06:22 AM Thread Starter
Neutral
 
Join Date: Apr 2020
Posts: 4
All fuses checked out ok.
Im not using LED.
Regular bulbs.
Ive tried 2 flashers...one worked on left side but made tail light flash when switched to right.
Next flasher, which is the same as one on it, only works on right side.
I guess i gotta get the OEM flasher.
I saw it for $46 bucks...anyone know the specs of the oem flasher or where to get one?
Tallbassguy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki KLR 650 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome