Kawasaki KLR 650 Forum - Reply to Topic
2008+ KLR650 Wrenching & Mod Questions For repair, maintaining or modifying discussions related to the newly updated 2008 and beyond, Generation 2 KLR650 Motorcycle.

Thread: 2011 klr650 electrical problem Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki KLR 650 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
10-03-2014 03:07 PM
lazeebum Check on the right side of your tank, under the fairing. The tank could be pinching your wiring harness.
09-08-2014 01:31 PM
grahamrisch Thanks! I think I'm going to look into the connection off the left handlebar. The finicky actions are just that sometimes they work and sometimes they don't. Once I hit the horn and it kinda fiddled out and then didn't work. I'm hoping it's just a loose connection off the left side but the turn signals work fine so maybe they aren't connected?
09-08-2014 01:13 PM
GoMotor The horn switch and the head light switch are mostly unrelated because their power flows in different direction from the ignition switch. they do both share the same connector form the left handlebar sub harness to the main wiring harness.

The horn is wired hot and the switch make a ground for it. The low beam is wired hot all the time and switch jumps the high beam circuit to the low beam circuit to bring on the high beam. Describe the finiky actions.

Here is a wiring diagram that should help. http://www.klr650.net/forums/attachm...3&d=1251918868
09-07-2014 11:37 PM
grahamrisch
2011 klr650 electrical problem

Hey guys I just got my first motorcycle which happens to be a klr and I could not be more excited. I am an engineer and like to think I am pretty handy but there are a lot of things for me to learn about a bike. (Last week was the carb cause it had been in storage for awhile). Anyways now the horn and headlamp are finicky. Sometimes they work and sometimes they don't. I'm assuming this is just a loose connection somewhere but I figured id make a post and see if it's a common/simple fix. Thanks in advance for any help!

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome