Kawasaki KLR 650 Forum - Reply to Topic
KLR & Other Motorcycle Related Discussion Grab a seat and discuss whatever you like about the KLR or other related topics. Within reason.

Thread: 08 K.l.r. Stopped Running Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki KLR 650 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
06-13-2008 03:58 PM
DXKLR "grumbles".... I knew I wasn't charging enough when I work on bikes...LMAO...
06-13-2008 12:01 PM
masterofsparks
08 KLR stopped running

Well the dealership contacted me and told me that they had flushed the fuel system and took the bike on a 20 mile ride (ya right ! ) and its running fine. They want me to pay $79.00 for 1 hour labor. I told them I was born at night but not last night. I am heading there after work today.
06-12-2008 07:50 PM
BackRoader We had an 08 quit on us on the Northwestern Ontario Icebreaker run last month.....

Similar symtoms, however we believe it was either due to the two river crossing that may have created moisture in the plug wire and or the plug was a dud.

Anyway after the 12 expert mechanics on the ride all came up with the solution, we had the bike running and we were off.

Hope you get your fixed and up and running .... riding time is a waseting
06-12-2008 02:42 PM
DXKLR Yeah, sounds like bad fuel with water or junk in it. Let us know what they find out.

Unless you put an inline filter on the bike, it won't have a filter, short of the lil screen that is on the fuel tube inside the tank.
06-12-2008 12:13 PM
masterofsparks
08 K.l.r. Stopped Running

My new KLR has 232 miles on it and quite running yesterday on my way to work. It is acting like its not getting fuel. If I let it sit for a few minutes it will fire up and run poorly. It sounds to me like a fuel filter or just plain crappy gas. It still has the original fuel in it from when I took delivery of the bike. I brought it back to the dealership yesterday.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome