Kawasaki KLR Forum banner

21 - 24 of 24 Posts

·
Registered
Joined
·
100 Posts
Guys....no way would I take advantage of a fellow KLR rider...my appologies if my comment offended anyone. Good luck OP, I'm certain the good folk here will get you sorted out.

Sent from my SM-T580 using Tapatalk
 

·
Premium Member
Joined
·
6,838 Posts
Guys....no way would I take advantage of a fellow KLR rider...my appologies if my comment offended anyone. Good luck OP, I'm certain the good folk here will get you sorted out.

Sent from my SM-T580 using Tapatalk
Sorry I forgot to put a big Smiley face at the end of my posting. I was just joking. :(
As I knew that you were joking also. :)
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
My son has just had this same problem. On the forums there is a lot about electrics. My son tried to bump start but the back wheel didn't turn, it locked the back wheel. So I think the engine must be stuck/seized. I've advised him to check turning the engine with the 19 mm socket...
 

·
Registered
Joined
·
206 Posts
My 09' had this issue 1 week after I brought it home form a used bike sale.
My brother said the engine was seized and I was stupid to buy it. This angered me as he assumed I did no research. And I was a little too much on the naïve side.
So I push it down the street and push started it in 3rd. Ran perfect!
Pulled back in the driveway and said next suggestion!
Rant over! Thanks for humoring me.
Sorry for the issue exposure.
Maybe I should schedule an appointment with DR. Ford!
 
21 - 24 of 24 Posts
Top